Podcast op locatie

Het opnemen van jouw podcast op locatie doe je eenvoudig in onze geluidsstudio. Bij Podcast Factory hebben wij diverse ruimtes te huur, beschikbaar voor de opname van podcasts of andere audiofragmenten. Met behulp van onze geluidsstudio op een gunstige locatie ga je gelijk aan de slag!

 

✔ Verhoog je omzet

✔ Werk op een unieke manier

✔ Breid je netwerk uit

Snel beginnen met jouw eigen podcast? Neem dan nu contact op!

Jouw podcast op locatie opnemen in Amsterdam

Wil jij starten met een podcast serie en zoek je hiervoor een geschikte locatie? Neem dan eens een kijkje bij de opnamestudio van Podcast Factory in Amsterdam. Reserveer een ruimte naar wens en start met het opnemen van jouw podcast. Ook alle benodigde apparatuur voor het opnemen van jouw podcast is bij ons te huur. Zo is alles wat je nodig hebt gewoon binnen handbereik. Wanneer je nog nooit eerder een podcast hebt opgenomen, raden wij aan om eerst onze podcast training te volgen. Deze training van 1,5 uur wordt gegeven door ons team. Zij vertellen jou alles over het schrijven van een script voor je podcast, het bepalen van de doelgroep en het toevoegen van geluidseffecten. Laat je begeleiden en ondersteunen door ons team en maak zo jouw eerste professionele podcast op locatie.

Neem nu contact op

Wil je meer informatie voor het opnemen van jouw podcast op locatie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor verhuur van onze apparatuur? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 204 45 99. Wij geven je graag wat meer informatie!