Podcastopname

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Voor een professionele podcastopname bezoek je de studio’s van Podcast Factory in Amsterdam. Bij ons vind je alle faciliteiten die je nodig hebt om van jouw podcast een succes te maken. Denk hierbij aan geavanceerde apparatuur voor een optimale geluidskwaliteit, maar ook aan deskundige begeleiding en advies van ervaren audio-engineers.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Kies voor een ontspannen podcastopname in een huiskamergevoel

Je hebt je podcast voorbereid, het format gekozen en bedacht hoe je jouw boodschap over wilt brengen aan je luisteraars. Dan is het nu tijd om jouw podcast op te nemen. Het is belangrijk om een ruimte te kiezen met zo min mogelijk achtergrondgeluid en ruis. Met een podcastopname in onze geluidsdichte studio heb je hier geen enkele last van. Bovendien zorgt ons team ervoor dat alle apparatuur op de juiste manier is ingesteld. Zo hoef jij alleen nog maar jouw podcast in te spreken. Onze studio’s roepen bovendien een huiskamergevoel op voor een ontspannen opname.

Maak een afspraak voor jouw opname

Na de opname is het mogelijk om jouw aflevering direct te laten bewerken door onze editors. Op die manier is deze gelijk klaar om te distribueren. Maak direct een afspraak om een studio te huren of om gebruik te maken van onze overige diensten door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. Ben je niet in de gelegenheid om naar onze studio te komen voor jouw podcastopname? Dan verzorgen we graag een opname op jouw locatie. Ook dan ben je verzekerd van de beste audiokwaliteit.