Platform

Succes is voor Losers

Succes is voor losers is een podcast over het leven, het menselijk tekort en nog zo wat. Met verhalen, interviews, reportages en alles wat daar tussenin zit. Gepresenteerd door uw dienaar van het woord en de waarheid: Max J. Molovich. Aan het eind zingt hij altijd een liedje dat meestal wel bekend in de oren zal klinken.
Soms zal deze podcast licht absurdistisch zijn. Soms bloedserieus.
En dan weer diep ontroerend. Een beetje zoals je moeder dus.

Deze podcast is ook beschikbaar op Apple Podcasts en Soundcloud

 

 

Innovative Leaders

In de podcast Innovative Leaders by INFO, praat INFO met inspirerende leiders en ondernemers die innovatie toepassen om het leven van mensen makkelijker en leuker te maken. Luister en wordt geïnspireerd door verhalen over innovatie en ondernemerschap! www.info.nl

Deze podcast is ook beschikbaar op Apple podcasts en Soundcloud

 

 

This Tidy Life

This Tidy Life – de podcast over een opgeruimd leven, met co-presentatoren en gecertificeerde KonMari consultants Camila Valim en Didy van der Lans. In deze podcast delen zij hun passie voor de opruimmethode van Marie Kondo, delen zij inspirerende verhalen van mensen die hebben opgeruimd, geven zij tips om zelf aan de slag te gaan en hoor je hoe het kiezen voor waar je blij van wordt, je leven kan veranderen.

Deze podcast is ook beschikbaar op Apple podcasts

 

 

Podcast Factory

Je ziet het goed onze gloednieuwe eigen podcast.  Luister naar deze podcast en krijg podcast tips voorgeschoteld die je niet mag missen. De tips en ervaringen worden gedeeld op geheel eigen wijze door het team van de Podcast Factory.