De feiten bij het maken van een podcast

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Bij Podcast Factory in Amsterdam werken audio-engineers, editors en tekstschrijvers die je meer kunnen vertellen over de feiten van het maken van een podcast. Hoe houd je jouw luisteraars geboeid? Wat is de optimale intro en outro? Hoe bewerk je jouw opname? Met meer dan vijftien jaar aan ervaring in de radio- en mediawereld weten we precies waar een goede podcast aan voldoet.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Hoe zorg je voor een interessante boodschap in je podcast en overige feiten

Het maken van een podcast die impact maakt is complex en gaat verder dan het zorgen voor een goede geluidskwaliteit. De professionals van Podcast Factory geven je uitgebreide uitleg over de feiten. Zo begeleiden zij je in de gehele voorbereiding van jouw opname en voorzien je van gerichte tips. Je leert hoe je een interessante boodschap formuleert, hoe je jouw stem gebruikt en hoe je jouw luisteraars aanspoort tot actie. Daarnaast vind je in onze podcaststudio ook alle faciliteiten voor een professionele recording van jouw podcast.

Vraag meer informatie aan

Onze dienstverlening in het opnemen van jouw podcast gaat verder dan je informeren over de feiten. We begeleiden je graag tijdens het gehele traject – van het schrijven van het script tot aan het bewerken en promotie van je werk. Hierbij reken je op professionele begeleiding en een informele sfeer. We verwelkomen je graag in onze podcaststudio! Vraag meer informatie aan door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of lees alvast meer over hoe je een podcast maakt.