De marketing van jouw podcast

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Bij Podcast Factory in Amsterdam helpen we je graag met het verzorgen van de marketing voor jouw podcast. Is jouw aflevering opgenomen en bewerkt? Dan is het tijd voor de volgende stap: het bereiken van je potentiële luisteraars. Onze professionals hebben meer dan vijftien jaar ervaring in het mediavak en weten precies hoe jij de doelgroep van jouw podcast aanspreekt met behulp van onlinemarketing.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Zorg voor groei van je podcast met onze tips en tricks voor de juiste marketing

Een goede podcast kan niet zonder onlinemarketing. Met de juiste promotie zorg je ervoor dat jouw beoogde luisteraars jouw podcast weten te vinden. Zo is het belangrijk om de juiste titels voor je afleveringen te schrijven, je beschrijvingen SEO-proof te maken en misschien zelfs een podcastcommercial op te nemen. Weet je niet goed waar te beginnen met de marketing van jouw podcast? Schakel dan onze professionele tekstschrijvers en podcastspecialisten in. We zorgen voor sterke onlinemarketing en publiceren je podcast op YouTube, Apple Podcasts en Spotify, zodat jouw doelgroep niet meer om je podcast heen kan.

Plan direct een afspraak in voor de marketing van jouw podcast

Podcast Factory is jouw one-stop-adres voor het opnemen van een podcast. Je kunt bij ons terecht voor het hele proces – van de voorbereiding van je podcast tot aan de onlinemarketing. Aan de hand van een uitgebreide rapportage geven we je vervolgens inzicht in de statistieken. Zo maak je jouw doelen meetbaar en weet je of jouw podcast het gewenste effect heeft. Wil je graag meer informatie of direct een afspraak inplannen? Bel dan naar +31 (0)20 663 77 83. We verwelkomen je graag in onze podcaststudio!