Spotify-podcast

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Met een Spotify-podcast laat je een grote groep luisteraars kennismaken met jouw product of dienst. Dit immens populaire platform heeft namelijk vele miljoenen luisteraars. Meer dan genoeg reden dus om jouw podcast hier te publiceren. Podcast Factory in Amsterdam verzorgt de gehele productie en registratie van jouw afleveringen en maakt deze vindbaar voor je potentiële doelgroep. Zo bespaar jij tijd en kun je jezelf volledig op je corebusiness richten.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Een Spotify-podcast is een waardevolle marketingtool

Podcasts blijven aan populariteit winnen – je doelgroep beluistert ze thuis, maar ook eenvoudig onderweg. Een van de meest gebruikte platformen voor podcasts is Spotify. Een Spotify-podcast is daarom een waardevolle marketingtool om je klanten over te halen tot een gewenste actie en daarmee meer omzet te realiseren. Bij Podcast Factory verzorgen we de productie van jouw podcast van begin tot eind. Denk hierbij aan de voorbereiding, opname, audiobewerking en vervolgens de publicatie op Spotify. Daarbij kun je rekenen op een huiselijke sfeer, uitgebreide uitleg en professionele begeleiding. Ook als jouw podcast al volledig opgenomen en bewerkt is, helpen we je graag met de registratie op alle bekende podcastplatformen.

Laat ons de distributie van jouw podcast verzorgen

Of het nu gaat om één aflevering of een volledige serie, met meer dan vijftien jaar ervaring in de mediawereld zorgen onze professionals ervoor dat jouw Spotify-podcast een groot succes wordt. Wil je graag meer weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bereikt ons telefonisch via +31 (0)20 663 77 83 of door ons contactformulier in te vullen.