Podcaststatistieken

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Podcaststatistieken: ze geven een duidelijk beeld van hoe vaak jouw podcast beluisterd wordt en of deze het gewenste effect heeft. Met behulp van de data maak je een weloverwogen keuze voor nieuwe onderwerpen of andere elementen in jouw afleveringen. Bij Podcast Factory in Amsterdam geven we je inzicht in jouw podcastreeks in de vorm van een overzichtelijke rapportage.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Maak de doelen van je organisatie meetbaar met podcaststatistieken

Een podcast is een originele marketingtool om jouw doelgroep kennis te laten maken met je producten of diensten. Of jouw podcastserie of -aflevering het beoogde resultaat heeft, wordt duidelijk uit de podcaststatistieken. Gaan jouw luisteraars nog niet over tot de gewenste actie of worden bepaalde afleveringen niet goed beluisterd? Dan helpen we je graag met het bedenken van nieuwe invalshoeken voor jouw radioshow op het internet. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de radio- en tv-wereld weten we precies waar een goede podcast aan voldoet. Zo assisteren we je in het format en het script, maar verzorgen we ook de audiobewerking voor de beste geluidskwaliteit met onze podcastservice.

Neem contact met ons op voor een uitgebreid rapport

Ben je benieuwd naar de podcaststatistieken van jouw afleveringen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door ons contactformulier in te vullen. We stellen dan een rapportage voor je op en nodigen je, indien gewenst, graag uit in onze studio om jouw boodschap nóg krachtiger over te brengen.