Een podcastserie maken in Amsterdam

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Als je een podcastserie wilt opnemen, dan vind je in de studio van Podcast Factory in Amsterdam alle faciliteiten die je nodig hebt. Van een geluidsdichte ruimte tot aan professionele begeleiding van podcastexperts: samen zorgen we voor een sterk verhaal dat jouw luisteraars geboeid houdt en aanzet tot de gewenste actie.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Neem een podcastserie van begin tot eind op in onze studio in Amsterdam

De podcast is een opkomende marketingtool die je doelgroep op een originele manier kennis laat maken met je bedrijf. Je interviewt inspirerende gastsprekers of brengt als expert jouw verhaal op een boeiende manier over. Het opnemen van een podcastserie is complex en neemt veel tijd in beslag; onze ervaren tekstschrijvers, audio-engineers en editors helpen je daarom van begin tot eind met jouw productie in Amsterdam. Dit betekent dat we:

  • je begeleiden in het bedenken van het format, de inhoud en het script van je podcast;
  • de montage, zoals audiobewerking en de toevoeging van geluidseffecten, op ons nemen;
  • jouw podcast publiceren op alle populaire platformen en eventueel promoten.

Laat het gehele proces uit handen nemen

Podcast Factory in Amsterdam neemt het gehele proces dat komt kijken bij het maken van een podcastserie uit handen. Op die manier richt jij je op je corebusiness, terwijl je wel autoriteit verhoogt en meer omzet realiseert. Ben je benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. We informeren je graag over onze services en trainingen.