Cursus podcast maken

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Wil jij een cursus podcast maken volgen voor het beoefenen van jouw hobby of ter ondersteuning van de marketing voor je eigen bedrijf? Kies dan voor de podcastcursus van Podcast Factory in Amsterdam. Wij hebben ruim vijftien jaar ervaring met radio en media en zijn dé Nederlandse expert in podcasting. Daarom kies je voor onze podcasttraining!

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Een cursus podcast maken volgen om meer uit je podcasts te halen

Lijkt het je leuk om een podcasttraining te volgen voor privégebruik? Of wil je een cursus podcast maken volgen om te ontdekken hoe je een podcast effectief inzet als marketingtool? Laat je dan ondersteunen en begeleiden tijdens het opzetten van jouw eerste podcast tijdens onze podcastcursus. Onder het genot van een kop koffie bespreken we met jou waarom je graag een podcasttraining wilt volgen. Wat wil je vertellen en wie is de doelgroep? Deze aspecten nemen wij mee in de cursus podcast maken. In anderhalf uur leren wij jou alle ins en outs van het maken van een podcast. De volgende aspecten komen aan bod tijdens de podcastcursus:

De meerwaarde van onze podcastcursus

Een goed fundament is belangrijk wanneer je start met je eigen podcast. Met het volgen van onze podcastcursus weet je zeker dat je beschikt over de juiste basis voor het maken van je eerste professionele podcast. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in het vak en adviseert jou tijdens de podcasttraining graag over de beste manier voor het introduceren van jouw podcast aan je doelgroep.

Reserveer jouw plaats in onze cursus vandaag nog

Als je verzekerd wilt zijn van een plekje in onze cursus podcast maken, raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo weten we zeker dat er voldoende tijd en ruimte beschikbaar is om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. Neem contact met ons op via +31 (0)20 663 77 83. Ons team voorziet je dan graag van meer informatie over de mogelijkheden van onze podcasttraining.