Podcast leren maken

Wil jij een podcast leren maken voor het beoefenen van jouw hobby of ter ondersteuning van de marketing voor je eigen bedrijf? Kies dan voor de cursus podcast maken van Podcast Factory in Amsterdam. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met radio en media en zijn dé Nederlandse expert in podcasting!

Een podcast leren maken met onze cursus in Amsterdam

Lijkt het je leuk om een podcast te leren maken voor privégebruik? Of wil je leren hoe je een podcast eenvoudig inzet als marketingtool? Laat je dan ondersteunen en begeleiden tijdens het opzetten van jouw eerste podcast tijdens onze cursus. Onder het genot van een kop koffie bespreken we met jou de reden waarom je graag een podcast wilt leren maken. Wat wil je gaan vertellen en wie is de doelgroep? Al deze aspecten nemen wij mee in de cursus podcast maken. In anderhalf uur leren wij jou alle ins en outs van het maken van een podcast. Onder andere de volgende aspecten komen aan bod tijdens deze podcast cursus:

  • Apparatuur en programma’s
  • Techniek
  • Monteren en mixen
  • Script, format, intro en outro
  • Muziek
  • Podcast opnemen
 

✔ Verhoog je omzet

✔ Werk op een unieke manier

✔ Breid je netwerk uit

Snel beginnen met jouw eigen podcast? Neem dan nu contact op!

De meerwaarde van onze podcast cursus

Een goed fundament is belangrijk wanneer je start met je eigen podcast. Met name als je een podcast wilt opstarten voor je eigen bedrijf of ten goede van het bedrijf waar je werkt is een goede basis van belang. Met het volgen van onze cursus weet je zeker dat je beschikt over de juiste onderlaag voor het maken van je eerste professionele podcast. Ons team heeft een jarenlange ervaring in het vak en adviseert jou graag over de beste manier voor het introduceren van jouw podcast aan je doelgroep.

Reserveer jouw plaats in onze cursus nu!

Als je verzekerd wilt zijn van een plekje in onze cursus raden we je aan om tijdig te reserveren. Op deze manier weten we zeker dat er voldoende tijd en ruimte beschikbaar is om jou de fijne kneepjes van het vak te leren! Neem contact op via +31 (0)20 204 45 99. Ons team geeft je graag wat meer informatie over de mogelijkheden.