Podcast op film

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Naast de reguliere podcast is ook de podcast op film een specialisatie van Podcast Factory. Wil jij graag een beeldpodcast produceren en opnemen met behulp van experts? Dan ben je van harte welkom in onze studio. Samen maken we er een podcast van die indruk maakt.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Waarom een podcast op film?

De podcast staat wereldwijd bekend als een audio-opname die je eenvoudig op je mobiele apparaat beluistert. Het is ook mogelijk om een podcast op film op te nemen. Met een beeldpodcast voeg je in sommige gevallen nóg meer waarde toe aan je verhaal. Gaat jouw podcast bijvoorbeeld over het uitvoeren van bepaalde handelingen, zoals bij het mediteren? Of maak je een podcast over kunst? In beide gevallen en meer is een podcast op film dan een uitstekende keuze. Bij een beeldpodcast komt echter nóg meer kijken dan bij een reguliere podcast. Ook het beeldmateriaal moet namelijk van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarom kom je het best naar onze opnamestudio in Amsterdam voor jouw podcast op film!

Profiteer van onze uitgebreide dienstverlening

Wij zijn graag jouw ervaren podcastmoderator wanneer je een beeldpodcast wilt produceren en opnemen. Dat is echter niet de enige dienst waarvoor je ons inschakelt. Ontdek onze veelomvattende podcastservice en laat ons weten hoe we jou van dienst mogen zijn. Je bereikt ons door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. We kijken er naar uit om met jou een samenwerking aan te gaan en je van dienst te zijn vanaf de podcastredactie tot aan het distribueren van je podcast op film.