Opnamestudio in Amsterdam

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Zoek je een professionele opnamestudio in Amsterdam voor het opnemen van je podcast? Zoek niet verder dan Podcast Factory. Met ruim vijftien jaar aan ervaring in de radio- en tv-wereld en onze professionele ruimtes met de benodigde apparatuur, weet je zeker dat jouw podcast indruk maakt.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Een veelzijdige opnamestudio in Amsterdam

Wij mogen dan dé Nederlandse expert op het gebied van podcasts zijn, maar dat betekent niet dat onze opnamestudio in Amsterdam niet voor andere doeleinden te gebruiken is. Je huurt onze studio ook om andere redenen. Wil jij geen podcastopname maken, maar een radiocommercial voor je podcast opnemen? Ook dan moet je bij ons zijn. Wij zijn jouw partner bij zowel podcasts als diverse andere vormen van audio en beeld. Denk bijvoorbeeld aan het opnemen van:

  • Demo’s
  • Voice-overs
  • Losse sporen zoals vocalen, drums, vleugels of strijkers

Bespreek je wensen met ons

Waarvoor zoek jij een professionele opnamestudio in Amsterdam? Wil je een podcast opnemen of heb je een andere wens? Laat het ons weten door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83. We zijn erg flexibel bij Podcast Factory, waardoor vrijwel alle vormen van het opnemen van audio mogelijk zijn. We vernemen je wensen graag en bespreken vervolgens de mogelijkheden met je. Zo richten we onze opnamestudio optimaal in voor jouw specifieke toepassing.