Geluidsstudio in Amsterdam

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Huur een eigen geluidsstudio in Amsterdam voor het opnemen van jouw podcast of andere vorm van audio. Bij Podcast Factory hebben we diverse ruimtes beschikbaar, waar je een podcast met de beste geluidskwaliteit maakt. Wij zorgen ervoor dat jij alle benodigde apparatuur tot je beschikking hebt.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Neem jouw podcast of andere audio op in onze geluidsstudio in Amsterdam

Bij Podcast Factory hebben we meer dan vijftien jaar ervaring met radio en media. We bieden je dan ook niet alleen een ruimte aan, maar ondersteunen je – indien gewenst – ook bij het opnemen. Ons team kent alle ins en outs van het produceren van een succesvolle podcast. Wat wil jij vertellen in jouw podcast en met wie wil je deze graag delen? Ga in gesprek met een van onze medewerkers en laat je adviseren. Misschien wil je een breder publiek aanspreken of wil je gewoon wat praktische tips. Ook als je al langer bezig bent met het opnemen van een podcast of andere vorm van audio adviseren wij je graag wanneer je langskomt bij onze geluidsstudio in Amsterdam.

De mogelijkheden zijn uitgebreid

Onze geluidsstudio in Amsterdam is voor verschillende doeleinden te gebruiken. Zo kun je er jouw podcast opnemen, maar ook andere vormen van audio. Wil je bijvoorbeeld demo’s, voice-overs of losse sporen van muziekinstrumenten opnemen? Of wat dacht je van een radiocommercial voor je podcast? Het kan allemaal en in veel gevallen ook nog eens op korte termijn!

Reserveer nu jouw ruimte

Wil jij jouw podcast, demo of voice-over opnemen in onze geluidsstudio in Amsterdam? Reserveer dan nu jouw ruimte! Neem contact met ons op via +31 (0)20 663 77 83. Wij vertellen je dan meer over alle mogelijkheden van onze studio, waar je tevens een beeldpodcast kunt opnemen!