De edit van jouw podcast

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Bij Podcast Factory in Amsterdam vind je een ervaren professional die jouw podcast voor je edit. Al onze editors hebben een grote passie voor het vak en weten precies hoe jouw opname het best tot zijn recht komt. Je bent daarom altijd verzekerd van een optimale geluidskwaliteit – ook wanneer het een spoedklus betreft!

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Maak indruk met jouw podcast wanneer een professional deze edit

Heb je jouw podcast voorbereid en opgenomen? Dan is het klaar voor een van de laatste stappen: het bewerken van jouw opname. Het is daarbij niet alleen belangrijk dat het geluid van goede kwaliteit is. Met aanvullende geluidseffecten en muziek maak je namelijk nóg meer impact met je podcast en zorg je ervoor dat je doelgroep geboeid blijft luisteren. Met vijftien jaar aan ervaring in de mediawereld weten we precies wat jouw podcast nodig heeft. Daarnaast ben je gegarandeerd van een snelle levering wanneer een professional van Podcast Factory jouw opname voor je edit.

Neem contact op met onze editors

Wanneer een professional jouw opname edit, creëer je meer waarde voor je podcast. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor de promotie van je werk, waardoor je er zeker van bent dat deze je beoogde doelgroep bereikt. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek wat we voor je kunnen betekenen door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door het contactformulier in te vullen.