Podcastmuziek

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Met podcastmuziek geef je jouw aflevering net dat beetje extra’s. Muziek en geluidseffecten zorgen ervoor dat jouw luisteraars geboeid blijven en dat je verhaal beter tot zijn recht komt. Bij Podcast Factory in Amsterdam beschikken we over een uitgebreide muziekbibliotheek en creëren we unieke geluidseffecten. Onze audio-engineers helpen je graag met het vinden van de juiste sound!

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Ontdek onze auteursvrije podcastmuziek of laat een unieke sound opnemen

Bij ons vind je een uitgebreide muziekbibliotheek met auteursvrije podcastmuziek die dus vrij te gebruiken is in jouw afleveringen. Heb je een bepaald geluidseffect in gedachte en vind je dit niet terug in de bibliotheek? Dan gaan onze componisten en audio creatives aan de slag in onze opnamestudio om precies de sound te creëren waar jij naar zoekt. Met meer dan vijftien jaar aan ervaring in de radio- en tv-wereld weten zij jouw doelgroep aan te spreken met de juiste tracks voor jouw intro, outro en achtergrondmuziek. Daarnaast helpen we je graag met overige podcastdiensten.

Bezoek onze studio

We nodigen je graag uit in onze studio om de juiste podcastmuziek voor jouw afleveringen te vinden. Hierbij kun je rekenen op professioneel advies van ons team. Het is ook mogelijk om jouw podcast te laten editen, waarbij onze editor direct jouw gewenste muziek toevoegt. Wil je meer weten over de mogelijkheden of direct een afspraak maken? Bel dan naar +31 (0)20 663 77 83.