Een podcasttrailer opnemen

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Met een goede podcasttrailer zorg je ervoor dat jouw doelgroep niet meer om je serie of aflevering heen kan. Bij Podcast Factory in Amsterdam werken audio-engineers, editors en tekstschrijvers met meer dan vijftien jaar ervaring in de tv- en radiowereld. Zij weten precies waar een trailer aan moet voldoen en sporen jouw potentiële klanten aan om je podcast te beluisteren.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Waarom is een podcasttrailer van belang voor jouw serie of aflevering?

Je hebt jouw podcast voorbereid, opgenomen en bewerkt. Nu is het tijd om deze onder de aandacht te brengen bij je beoogde luisteraars. De podcasttrailer is een ideale introductie van je serie of aflevering. Je maakt in deze teaser kort duidelijk wat het format van je podcast is en welke onderwerpen je behandelt. Nodig je inspirerende gastsprekers uit? Dan is dit ook hét moment om deze te introduceren. Op deze manier wordt je potentiële luisteraar geprikkeld om naar je podcast te luisteren. Podcast Factory helpt je met:

  • het schrijven van een script voor je podcasttrailer;
  • de opname en het bewerken van de commercial, bijvoorbeeld met geluidseffecten of muziek;
  • het publiceren van jouw trailer en eventueel overig promotiemateriaal.

Ontdek alle promotiemogelijkheden

De podcasttrailer is slechts een van de mogelijkheden om jouw radioshow op het internet te introduceren bij je potentiële luisteraars. We nodigen je graag uit in onze studio om jouw ideeën te bespreken en je te informeren over deze teaser of overig promotiemateriaal. Maak een afspraak door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door ons contactformulier in te vullen.