Podcast studio

Huur een eigen ruimte voor het opnemen van jouw podcast of andere vorm van audio in onze studio. Bij Podcast Factory hebben wij diverse ruimtes beschikbaar voor jou om te gebruiken. Wij zorgen ervoor dat jij alle benodigde apparatuur tot jouw beschikking hebt. Start vandaag nog met jouw podcast!

Neem jouw podcast op in onze geluidsstudio in Amsterdam

Bij Podcast Factory hebben wij meer dan 15 jaar ervaring met radio en media. Ons team kent alle ins en outs van het produceren van een succesvolle podcast. Wat wil jij vertellen in jouw podcast en met wie wil je deze graag delen? Ga in gesprek met één van onze medewerkers en laat je adviseren over het starten van jouw podcast. Misschien wil je een breder publiek aanspreken of wil je gewoon wat praktische tips. Ook als je al langer bezig bent met het opnemen van een podcast of andere vorm van audio adviseren wij je graag.

 

✔ Verhoog je omzet

✔ Werk op een unieke manier

✔ Breid je netwerk uit

Snel beginnen met jouw eigen podcast? Neem dan nu contact op!

Huur een ruimte in onze veelzijdige opnamestudio

De podcast studio van Podcast Factory is tevens een veelzijdige opnamestudio. Niet alleen voor het opnemen van podcasts, maar ook voor diverse andere vormen van audio ben je bij onze opnamestudio aan het juiste adres. Denk hierbij aan het opnemen van:

  • Demo’s
  • Voice-overs
  • Losse sporen zoals vocalen of drums, vleugels of strijkers

Uiteraard is onze geluidsstudio flexibel en zijn andere vormen van het opnemen van audio ook mogelijk. Bespreek je ideeën met ons en verken alle mogelijkheden voor het opnemen van jouw audio in onze opnamestudio!

Wanneer ga jij opnemen in onze geluidsstudio?

Wil jij een eigen podcast starten voor het uitoefenen van jouw hobby of ter bevordering van de naamsbekendheid van je eigen bedrijf? Waarom zou je dan niet gelijk beginnen! Reserveer een ruimte in onze geluidsstudio en ga gelijk aan de slag. Of volg eerst onze podcast training, voor het leggen van de perfecte basis voor het starten van een podcast. Tijdens deze training leren wij je onder andere hoe je het script schrijft voor je podcast, deze opneemt en deze distribueert.

Reserveer nu jouw ruimte

Wil jij jouw podcast, demo of voice-over opnemen in onze geluidsstudio in Amsterdam? Reserveer dan nu jouw ruimte! Neem contact met ons op via +31 (0)20 204 45 99. Wij vertellen je dan tevens meer over alle mogelijkheden van onze opnamestudio.