Het platform voor jouw podcast

  • Verhoog je omzet
  • Werk op een unieke manier
  • Breid je netwerk uit

Heb je jouw podcast opgenomen en bewerkt en zoek je naar een geschikt platform om deze te publiceren? Dan helpt Podcast Factory uit Amsterdam je graag verder. Ons ervaren team is op de hoogte van de voordelen en nadelen van elk platform en kan je daardoor gericht adviseren over de distributie van jouw podcast.

Snel beginnen met jouw eigen podcast?

Neem dan nu contact op!

Ontvang tips en tricks voor de publicatie van jouw podcast op een geschikt platform

Na de recording en editing van jouw podcast is het tijd om deze onder de aandacht te brengen van je beoogde luisteraars. Bij Podcast Factory zorgen we ervoor dat jouw podcast te vinden is op elk bekend platform, zoals Spotify en Apple Podcasts. Onze tekstschrijvers maken aantrekkelijke titels en beschrijvingen zodat jouw doelgroep niet meer om jouw podcast heen kan. Bovendien kun je rekenen op tips en tricks over elk platform. Wil je er zeker van zijn dat jouw podcast goed gevonden wordt? Dan begeleiden we je ook graag in de onlinemarketing van jouw afleveringen.

Vraag meer informatie aan

Onze podcastexperts weten als geen ander op welk platform jij de beoogde doelgroep van je podcast bereikt. Daarnaast kunnen zij je assisteren in het hele proces van het maken van een podcast: van het bedenken van het juiste format tot aan de opname van je aflevering en het verzorgen van de muziek. Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 663 77 83 of door het contactformulier in te vullen.