Audio opname

Ben je op zoek naar een geschikte ruimte voor het maken van jouw audio opname? Huur dan een ruimte bij Podcast Factory in Amsterdam. Wij hebben diverse ruimtes beschikbaar voor het opnemen van podcasts en andere vormen van audio. Laat je inspireren door onze studio en start jouw audio opname!

Jouw audio opname maken in onze studio in Amsterdam

Neem je regelmatig audiofragmenten, voice-overs of podcasts op en ben je hiervoor op zoek naar een vaste plek? Dan ben je bij Podcast Factory aan het juiste adres. Bij ons reserveer je eenvoudig een eigen ruimte voor het opnemen van diverse soorten audio. Denk hierbij aan demo’s, CD’s maar ook losse sporen zoals vocalen of instrumentale begeleiding. In onze geluidsstudio is er voldoende ruimte voor het opnemen van al jouw audio!

 

✔ Verhoog je omzet

✔ Werk op een unieke manier

✔ Breid je netwerk uit

Snel beginnen met jouw eigen podcast? Neem dan nu contact op!

Laat je adviseren door ons team

Heb je nog geen ervaring in het opnemen van maken van audio opnames? Of juist wel? Of je nu al jarenlang jouw eigen podcast serie opneemt of net begint, ons team ondersteunt je graag. Met meer dan 15 jaar ervaring met radio en media, is Podcast Factory dé expert in podcasting en audio opnames. Onze medewerkers geven je dan ook graag, indien gewenst, tips over hoe jij jouw audio opname het beste opneemt.

Reserveer nu jouw ruimte

Een audio opname maken doe je bij ons in de studio. Neem nu contact met ons op en reserveer jouw ruimte. Je bereikt ons op +31 (0)20 204 45 99. Huur jouw privéruimte en ga gelijk aan de slag met het maken van jouw audio opname.